AN UNBIASED VIEW OF بیماری زخم های پروانه ای

An Unbiased View of بیماری زخم های پروانه ای

An Unbiased View of بیماری زخم های پروانه ای

Blog Article

اگر تا پیش‌ از این از اهمیت تصمیم‌ها و کارهای جزئی خود اطلاع نداشتید، اینک به نقش آن‌ها در زندگی خود و سایرین پی بردید. اهمیت تئوری اثر پروانه‌ای در همین است؛ این‌ که ما را به آگاهی می‌رساند و موجب می‌شود بیشتر از گذشته به کارهای خود فکر کنیم و اگر عادت‌های نادرستی داریم، آن‌ها را ترک یا اصلاح کنیم.

مجله سلامت دکترتو بیماری بیماری پروانه‌ ای چیست و چه علائمی دارد؟

بعد از اینکه این تاول‌ها بهتر شد، به ‌زخم‌هایی تبدیل می‌گردند که درد بیشتری داشته و بعضی اوقات این امکان وجود دارد که زخم‌ها به اندام‌های درونی صدمه وارد کنند و کشنده باشند.

اگر می‌خواهید بیشتر با این بیماری آشنا شوید تا آخر این مقاله با ما همراه شوید.

برای بیماری پروانه ای چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

نشانه‌های بیماری پروانه‌ای به گونه‌ای می‌باشد که همراه با تاول، خارش و خونریزی بوده و ممکن است در نهایت به عفونت منتهی گردد.

صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۰۲ بروزرسانی: ۱۴۰۳/۰۱/۲۶ ۰ نظر آنچه در این مقاله می‌خوانید بیماری پروانه ای که به عنوان اپیدرمولیز بولوزا نیز شناخته می‌شود، یک بیماری ژنتیکی نادر است و با پوست شکننده که مستعد تاول زدن و پارگی است مشخص می‌شود.

هر گونه علائم ابتلا به عفونت مانند تورم قرمز، گرم و دردناک پوستی

برای از بین بردن آن‌ها قبل از اینکه بزرگ شوند، با پزشک خود صحبت کنید. همچنین پزشک محصولاتی را جهت مرطوب نگه داشتن پوست، پیشرفت درمان و پیشگیری از عفونت تجویز خواهد کرد.

برای مثال، کاوری را بر روی صندلی های خودرو قرار دهید و وان حمام را با یک حوله ضخیم بپوشانید.

نوجوانان و بزرگسالان با انواع خاصی از بیماری پروانه ای در معرض خطر بالای توسعه نوعی سرطان پوست شناخته شده به نام سرطان سلولی فلسی قرار دارند. 

از شناسایی بالینی نوع بیماری پروانه‌ای طبق تظاهرات در دوره نوزادی باید پیشگیری نمود، چرا که در این گروه سنی این امکان وجود دارد که همه انواع بیماری پروانه‌ای مشابه هم باشند. برای تشخیص این بیماری باید نمونه برداری از پوست را تهیه نموده و به آزمایشگاه مناسب بفرستید تا شناسایی را با میکروسکوپ الکترونی عبوری و یا نقشه‌برداری آنتی بادی و ایمونوفلورسانس تایید نماید.

چند بار به پزشک اطفال مراجعه کردم که میگن لبنیات نخور و منم نمیخورم متاسفانه پشت بچه ام پوستش ترک برداشته دکترا میگن حساسیت داره، از پماد ماستلا استفاده کردم کمی بهتر شده

مشکلات تغذیه‌ای: ایجاد تاول در دهان باعث اختلال در خوردن، سوء تغذیه و کم خونی (مانند کم خونی this site ناشی از فقر آهن) می‌شود، همچنین مشکلات تغذیه نیز می‌تواند باعث تاخیر در بهبود زخم و عقب ماندگی رشد در کودکان شود.

Report this page